Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Nært forhold
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Nært forhold

tid for talen

Talen er på 907 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 1 sekund   


179,-

Informasjon om talen:

God tale fra foreldre. Inneholder mange fine elementer som en slik tale bør ha.Det er med stor stolthet og litt vemod jeg ser på deg i dag. Konfirmasjonen er jo en markering av en overgang. Du er ikke barn lenger, selv om du for alltid vil være min lille jente.
.
.
De har da også tatt veldig godt vare på deg, vært der for deg og stilt opp. Og jeg er veldig glad for at du har et godt forhold til dem alle som en.
.
.
”Herregud mamma”, sa du. –”Be om unnskyldning så vi blir ferdig med dette her”. Om ikke annet så var det i alle fall en veldig intelligent avslutning på diskusjonen, og veldig typisk deg.
.
.
Du sier du har lyst til å bli psykolog, et langt og hardt studium, men jeg tvile ikke på at du når dine mål hvis det er det du virkelig ønsker. Du jobber hardt og målrettet . . .
.
.
Jeg er veldig glad for at vi to har et så nært og godt forhold til hverandre. Du er en ærlig, redelig og grei jente som jeg er veldig, veldig stolt av, og som jeg vet er til å stole på i alt.
.
.
For livet er nå engang slik at det byr på noen smeller også. Godt er det da å huske på at alle vi som er her i dag også vil være her for deg i fremtiden.
.
.
Selv om du, om noen år, flytter for deg selv, er du fortsatt vår jente som hele familien verner om og vil alt godt.
.
.
Til lykke med konfirmasjonsdagen NN
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt