Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Markering av overgang
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Markering av overgang

tid for talen

Talen er på 884 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 54 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En herlig tale fra mor. Mange fine elementer og innholdsrik.Konfirmasjonen er jo en markering av en overgang. Du er ikke barn lenger, selv om du for alltid vil være min lille jente. Snart skal du ut på egenhånd og skape deg ditt eget liv.
.
.
. . . alle tiders på alle måter, og hun bodde hos oss i 2 år da jeg hadde problemer med helsen Det gjorde vel også sitt til at dere er knyttet til hverandre med spesielle bånd.
.
.
Du har alltid vært veldig aktiv, du lærte deg å gå da du bare var 9 mnd gammel. Dvs. du løp mer enn du gikk. Og siden har du holdt deg i utrolig god fysisk form.
.
.
. . .det er forbudt med mobil og godteri der så virker det ikke som du har gått glipp av noe. Du blir lett kjent med folk og har mange venner også derfra.
.
.
Jeg håper du får et innholdsrikt liv, at du tilegner deg kunnskap og erfaring i det du gjør. For med mye kunnskap og godt vett kan mange av de sorger vi selv påfører oss unngås.
.
.
Husk på at alle vi som sitter her i dag er veldig glad i deg, og vi er her for deg. Selv om du, om noen år, flytter for deg selv, er du fortsatt vår jente som hele familien verner om og vil alt godt.
.
.
Til lykke med konfirmasjonsdagen, jenta mi.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt