Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Pliktoppfyllende
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Pliktoppfyllende

tid for talen

Talen er på 1096 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 4 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Flott tale fra foreldre til konfirmant. Historier og hendelser preger talen.Jeg håper at vi sammen kan gjøre dette til en helt spesiell dag for NN, det fortjener hun virkelig.
.
.
Men denne januardagen var jeg alene hjemme, med rier og med en telefon som var fullstendig død, uansett hvor mye jeg strevde for å få liv i den.
.
.
. . . og det var til enorm hjelp for oss å vite at du alltid ble tatt godt vare på mens vi var på jobb.
.
.
Og hittil har du jo skikket deg riktig så bra, selv om vi hadde våre bange anelser de første barneårene. Du elsket nemlig å høre ”Jive Bonny and the mastermixers” med låten ”It’s party time”, så vi så for oss at vi hadde fått en skikkelig partyprinsesse.
.
.
Du er pliktoppfyllende av natur, og utfører alltid dine oppgaver til punkt og prikke.
Du har faktisk aldri fått en negativ melding med hjem fra skolen, det står respekt av slikt!
.
.
Og det er trygt for oss å vite at NN og NN har deg der hjemme. Du lager mat til dem, passer på at de kommer seg av gårde til skolen, er i det hele tatt et flott forbilde . . .
.
.
Det høres ut som en grei arbeidsfordeling dere to imellom, rydde kan du hvis du må, men innen kokkekunsten er du allerede en kløpper, vi må vel gi pappa noe av æren for det . . .
.
.
Selvfølgelig skulle vi gjerne gitt deg av vår livserfaring, vi ønsker jo at livet bare skal fare pent med deg. Men man lærer av å feile også, og det gjelder å se mulighetene fremfor problemene.
.
.
Du er i ferd med å utvikle deg til en nydelig, ung kvinne. Fortsetter du i samme bane som nå, ser fremtiden både lys og spennende ut for deg.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt