Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Fotballglad og idrettsopptatt konfirmant
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Fotballglad og idrettsopptatt konfirmant

tid for talen

Talen er på 1073 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 57 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En super tale til konfirmanten. Denne inneholder både alvor og humor.Mye har forandret seg siden den første konfirmasjonen i Norge ble holdt, men markeringen betyr fortsatt det samme.
.
.
Det var ikke mye tvil om hvem du lignet. Fra første stund var du som snytt ut av nesen på faren din.
.
.
Kameratene dine kommer alle fra fotballmiljøet, det har gitt oss foreldre også et godt forhold. Vi treffes jevnlig og har hatt mange fine fotballturer der både store og små har kosa seg.
.
.
Du er samfunnsengasjert, leser aviser og må ha med deg nyhetene på tv. Jeg har gjort noen spede forsøk på å få deg til å fatte interesse for bøker, men der møter jeg motstand.
.
.
Du er ikke en ungdom som sløver vekk livet i sofaen. Du er også glad i sang og musikk, og har en fin sangstemme. Du vet det meste om band og musikk, så er det noe vi lurer på kan vi bare spørre deg.
.
.
Der har du besteforeldrene dine som står høyt i kurs hos deg. Og ikke minst kusiner og fettere. Du har et godt forhold til dem alle sammen og gleder deg hver gang dere skal treffes.
.
.
Du er heldig som har en stor familie som er glad i deg og vil deg alt vel. Husk på at vi er her for deg alle sammen også i fremtiden, da du skal ut i verden på egenhånd.
.
.
På vegne av meg selv og pappa vil jeg få gratulere deg så mye med dagen, og ønske deg lykke til med alt i årene som kommer.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt