Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Et skikkelig hvorfor-barn
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Et skikkelig hvorfor-barn

tid for talen

Talen er på 867 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 48 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Far er stolt av sin sønn og forteller om hvor mye han betyr for familien.Du skal nå begynne å ta dine egne valg og finne ditt ståsted i livet. Og at alle her ønsker deg til lykke med dagen, og at de håper du får en strålende fremtid, er ikke vanskelig å se.
.
.
Når du fikk lagt deg svirret mange spørsmål i hodet ditt, og de skulle du gjerne ha svar på der og da. Og spørsmålene var mange, og noen ganger veldig vanskelige å svare på.
.
.
Høyt og lavt var du, og du sjarmerte alle om de var gamle eller unge. Du og [søsken] gikk som regel godt sammen og var venner, men det hendte nok at dere hadde deres små uenigheter, som søsken flest.
.
.
Og det er vel deg i et nøtteskall. Ikke at du er noen sloss-kjempe, men at du alltid sørger for det uventede. Og det er jo det som gjør livet spennende og verdt å leve.
.
.
Vi er mer glade for det enn vi kan få uttrykt, det at vi i dag har vår kjekke sønn her som konfirmant. Du er en flott ung mann, fin, oppmerksom mot alle og en virkelig gentleman på trappene til å bli voksen.
.
.
Vi håper du får et innholdsrikt liv og at du tilegner deg kunnskap og erfaring i alt du gjør. For med mye kunnskap og vett kan mange av de sorger vi selv påfører oss unngås.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt