Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Flotte ord til sønn
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Flotte ord til sønn

tid for talen

Talen er på 823 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 35 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Flotte ord fra mor til sin sønn. Fine komplimenter og mye artig innhold.Mye har forandret seg siden den første konfirmasjonen i Norge ble holdt, men markeringen betyr fortsatt det samme. Det er en overgang fra barn til voksen.
.
.
Du har bestandig vært en blid og trivelig gutt, og du har en sjarm som de fleste faller for. Ikke minst jentene. Du har hatt kjærester fra du begynte å gå, tror jeg.
.
.
Mormor og Bestefar står også høyt i kurs hos deg, og du tilbringer hver påske på hytta sammen med dem. Der kan du kose deg, gå lange turer på ski og bli bortskjemt på ekte besteforeldrevis.
.
.
” Slapp av mamma, det ordner seg vet du”. Typisk for deg, og som regel har du rett også. Jeg er nok litt for ”opp-i-været” i blant.
.
.
Du er heldig som har en stor familie som er glad i deg og vil deg alt vel. Husk på at vi er her for deg alle sammen også i fremtiden, da du skal ut i verden på egenhånd.
.
.
På vegne av meg selv, pappa og søsknene dine vil jeg få gratulere deg så mye med dagen, og ønske deg lykke til med alt i årene som kommer.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt