Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Åpenhjertet alenemor
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Åpenhjertet alenemor

tid for talen

Talen er på 1225 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 47 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En kjempefin tale fra mor til sin "store" sønn. Inneholder alt fra humor til alvor. En meget god tale.Men uansett var du jo den vakreste ungen jeg noen gang hadde sett. Og jeg viste deg stolt frem til alle som kom på visitt.
.
.
Da du begynte i barnehagen fikk du masse nye venner. Du var bare et par år gammel da du begynte der. Ikke store karen, men du fant deg fort til rette og ble en populær gutt.
.
.
Med ditt rolige gemytt er du som skapt for komfort og lange late feriedager. Du foretrekker luksushoteller fremfor friluftsliv og telt.
.
.
Litt triste ting har også hendt. Bestefar ble borte da du var ganske ung, og du savnet han masse.
.
.
Jada, jeg vet at jeg maser en del om dette, og at du til tider synes jeg er både streng og lite grei. Men som alle mødre til tenåringer så er jeg litt håpløs.
.
.
Du er snill, sjarmerende og har sterk rettferdighetssans. Noen ganger kan du virke litt mutt, men da er det som regel noe du grubler på.
.
.
Med alle de sjarmerende trekk det fører med seg. Kviser. Dypere stemme, som gir seg utslag i en slags mumlende tale. Trøtt om morgenen. . .
.
.
Vær til stede i livet ditt. Lev livet i dag og ikke utsett ting til i morgen. Ta godt vare på vennene dine og være åpne for mye vennskap også. Og husk at det er ofte de små ting i livet som gir størst lykke.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt