Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Stolthet
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Stolthet

tid for talen

Talen er på 1048 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 48 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Mor og far holder en tale isammen til sin datter. En virkelig fin måte å holde en tale på.MOR:
Kjære [konfirmant]
Det er med stor stolthet og litt vemod jeg og pappa ser på deg i dag. Konfirmasjonen er jo en markering av en overgang. Du er ikke barn lenger, selv om du for alltid vil være vår lille jente. Snart skal du ut på egenhånd og skape deg ditt eget liv. Jeg er ikke i tvil om at du kommer til å lykkes med alt du setter deg fore i fremtiden.
Du har vokst opp til å bli en virkelig flott jente og vi er veldig stolte av vår førstefødte.
.
.
FAR:
Fem år gammel begynte du på danseskolen og idrettskolen. Der ble det også etter hvert både håndball og fotball. Nå er du med i en dansegruppe på ungdomsskolen. Dere setter opp musikaler og det synes du er veldig gøy. Flink er du også, og vi gleder oss til å se deg i nye forestillinger.
.
.
MOR:
Du er heldig som har en stor familie som er glad i deg og vil deg alt vel. Husk på at vi er her for deg alle sammen også i fremtiden, da du skal ut i verden på egenhånd. Du er dyktig til mye, og det er viktig å ha kunnskap og styrke til å stå på egne ben. Livet er tøft noen ganger og det byr på motstand, men det er også det som gjør at vi setter så mye mer pris på de gode dagene, fremgang og seier.
.
.
FAR:
På vegne av meg selv, mamma, [bror] og [søster] vil jeg til slutt få gratulere deg så mye med dagen, og ønske deg lykke til med alt i årene som kommer.

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt