Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Den herligste jenta
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Den herligste jenta

tid for talen

Talen er på 875 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 51 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Dette er nok en strålende tale fra mor til sin datter. Humoristisk og underholdende gjennom hele talen.Ditt gode vesen, og strålende øyne, sjarmerte alle som kom i nærheten av deg fra første stund.
.
.
Du ble veslevoksen og selvstendighetssøkende tidlig. Men selv om du viste godt hvordan du ville ha det, var du bestandig omtenksom og veldig snill.
.
.
Andre først, var typisk deg, selv da du var liten. Du vokste opp som en stille og rolig jente med mange tanker, og meninger om mangt.
.
.
Du er veldig flink til å hjelpe til hjemme og pliktoppfyllende i det, som i alt annet du gjør. Du har etter hvert blitt god til å lage mat og lager middag for oss når det trengs.
.
.
Du er et skikkelig b-menneske. Skapet buler av klær, sko, vesker og andre nødvendigheter, men likevel har du ikke noe problem med å utbryte – ”jeg har ingen ting, jeg!”
.
.
Uansett.
Vi er også veldig glad for at vi har et så nært og godt forhold til deg. Du er en ærlig, redelig og grei jente som vi er veldig, veldig stolt av, og som vi vet er til å stole på.
.
.
Gratulerer med dagen.

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt