Herrenes tale - Herrenes tale - Skål for herrene
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Skål for herrene

tid for talen

Talen er på 885 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 54 sekunder   


198,-

Informasjon om talen:

En flott herrenes tale. Vil garantert tvinge frem latter blandt dine tilhørere.I en slik forsamling av kjekke menn er det på sin plass med en tale til herrene, og det er blitt meg til del å få si noen ord til dere i kveld.
.
.
Et visdomsord lyder som følger: ” For å være lykkelig med en mann må du forstå han mye og elske ham lite. For å være lykkelig med en kvinne må du elske henne mye og ikke forsøke å forstå henne i det hele tatt.” Det synes jeg fanger essensen i forholdet mellom menn og kvinner generelt.
.
.
Eller hva om vi tar det å finne frem på ukjente steder. Det kunne ikke falle en mann inn et sekund å spørre om veien. Men det er nedlagt i genene, tenk bare på . . .
.
.
Han vimet rundt i ørkenen i 40 år! Slikt skjer aldri med kvinner. I stedet for å finne ”nye interessante veier” til målet, spør vi villig vekk etter veien uten å skamme oss i det hele tatt.
.
.
Andre geniale uttalelser fra fotballspillere er heller ikke direkte beroligende. Ian Rush f.eks fant seg aldri til rette i Italia, han syntes det var som om å bo i et fremmed land.
.
.
Det er for oss kvinner litt vanskelig å forstå, men vi må jo bare akseptere at slik er det.
.
.
Menn skal ha lov til å være stolte over at de er menn, og de skal også ha likestilling på lik linje med oss kvinner. Full frihet til husarbeid, barneoppdragelse, gaveshopping til jul og evighetssamtaler med fjerne slektninger av ymse alzheimergrader.
.
.
Men nå må jeg minne meg på den tanken jeg hadde da jeg satte med ned for å skrive denne talen. Det var hvorfor det heter morsmål, og ikke farsmål.
.
.
SKÅL FOR HERRENE!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt