Herrenes tale - Herrenes tale -
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel:

tid for talen

Talen er på 1197 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 38 sekunder   


198,-

Informasjon om talen:

Dette er en knallfin tale til herrene. En sikker vinner om den holdes med entusiasme.I denne forsamling av kjekke herrer i alle aldre, er det en stor glede for meg å få holde dene lille talen, for å hylle den alle vi damer er opptatte av, MANNEN.
.
.
For tenk dere om, finnes det noe mer kunstnerisk enn en kvinnes bryster?
Det finnes utallige eksempler på kvinnebryster som kunst; malerier, skulpturer og fotografier.
.
.
Gutten vokser opp, og mors bryster er for lengst usynlige for gutten. Ofte har han allerede glemt at mor faktisk er en kvinne . . .
.
.
De legger ut på en slags jakt, de oppsøker diverse resturanter og steder av ymse slag, noen leser annonser og andre søker kanskje på internett.
.
.
Vi har alle pyntet oss for dere i kveld, men har noen av dere en anelse om hvilken strev det har vært å finne undertøy som passer til akkurat den kjolen vi har valgt?
.
.
Og hva med fargen? Skal det være med eller uten blonder, skal cupen være hel eller halv, hvilke signaler ønsker vi at bh’en skal sende ut? Det hjelper ikke med en aldri så fint kjole, hvis ikke bh’en sitter som den skal og fremhver det vi vil . . .
.
.
Tenårene er for lengst passert, men alle husker vi hvordan vi pendlet mellom å være i den syvende himmel og på havets bunn, alt i takt med GUTTENS – HELTENS – MANNENS oppmerksomhet.
.
.
La oss reise oss damer, vi utbringer HERRENES SKÅL!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt