Damenes tale - Damenes tale - Ingen over, ingen ved siden
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Ingen over, ingen ved siden

tid for talen

Talen er på 1471 ord.
Fremføringen tar ca. 8 minutter og 9 sekunder   


198,-

Informasjon om talen:

Meget god, har alt, artig. Er holdt i et firma som har hatt samling.Det ligger i sakens natur at en tale til [Bedrift]-damene egentlig bare kunne ha vært en sammenhengende 3-4 minutters hyllest til ”Quindernes pris og ære”. Jeg vil imidlertid gjøre litt mer enn det!
.
.
Vi menn begynner jo tidlig å interessere oss for dere kvinner, noe denne historien til fulle kan bekrefte. En liten gutt forsøkte å få kontakt med en enda mindre gutt.
.
.
Samuel Johnson: "Ekteskapet har mange plager, men sølibatet ingen gleder"! Sølibatet er pr. dato erstattet med ordet ”skapet”.
.
.
Spenningen ligger i om neste munnfull er like ”devine” som den første. Hvilket den er! Og så er det bare til å smashe og taste, og taste og smashe - igjen og igjen . . . Det er jo ikke like enkelt å gjøre dette når det gjelder de smakfulle, flotte damene i
.
.
Det påstås at den er enkel å dele, men, det er bare så lenge det ikke kommer en ”Troika” i mellom. Da blir det vanskelig, og de bløte ”Smilene” forsvinner mellom flere lag av marsipan og gele.
.
.
Suksessrike menn kontra kvinner - og vi kan utmerket godt erstatte ordet menn med [Bedrift]-menn, og ordet kvinner med [Bedrift]-kvinner.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt