Herrenes tale - Herrenes tale - Våre mødres ord holder mål enda
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Våre mødres ord holder mål enda

tid for talen

Talen er på 1080 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 59 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Herrenes tale med mange gode poenger. Vil bli en skikkelig suksess i alle selskap.Det har i år blitt tildelt meg den ære det er å holde en tale for herrene. Vi kvinner fasineres av kjekke menn, og inspirert av denne forsamlingen av hyggelige . . .
.
.
Verden forandrer seg i stadig større tempo, og det er ikke like lett å følge med i utviklingen. Det er unektelig fascinerende, men kan også. . .
.
.
Der er vel derfor vi damer er så glad for at noe er og blir ved det gamle. Menn er menn. Det er kjent og kjært, og rådene våre mødre fikk av sine mødre angående menn holder den dag i dag.
.
.
Vi har tilpasset oss ulike tidsepoker og sedvaner. Men for alle dere menn som venter på en revolusjonerende endring i kvinners psyke. . .
.
.
Vi kommer aldri noensinne til å si:
Er det virkelig bursdagen min i dag, det hadde jeg glemt
Vi behøver vel ikke snakke om alt heller, la oss sette på noe sport på tv’n i stedet
.
.
Kvinner derimot bruker farget brevpapir, de tegner små hjerter over i-ene og parfymerer brevene sine i ekstreme tilfeller. Vær sikker på at selv om hun slår opp med deg så tegner hun en liten smiley til slutt.
.
.
Menn kan også være litt selvmotsigende. De går gjerne til krig, men ber du dem holde håndvesken din på et offentlig sted får de et drag av ren redsel i ansiktet.
.
.
Men nå må jeg minne meg selv på den tanken jeg hadde da jeg satte med ned for å skrive denne talen. Det var hvorfor det heter morsmål. . .
.
.
SKÅL FOR HERRENE!

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt