Takk for maten - Takk for maten taler - Bryllup - Gourmetmåltid
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Gourmetmåltid

tid for talen

Talen er på 549 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 02 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Takk for maten tale til bryllup som tar for seg mange fine momenter om selskapet. Holdes av to stykker.[taler1]:
Det har blitt meg tildelt den ære, sammen med [taler2] her, å takke for maten i kveld. Vi vil også få benytte anledningen til å gratulere brudeparet med dagen. Jeg og
[taler2] er begge venner av [brudgom].
.
.
Det er mange ting i livet som virkelig skal nytes, og etter min mening så er mat et av livets goder. Her har vi fått rikelig og vi har nytt det til fulle.
.
.
[taler2]:
Det er rart dette med holdningen til mat; i gamle dager ba folk til Gud: -Gi oss i dag vårt daglige brød” Det meste handlet nettopp om det å skaffe. . .
.
.
. . . og selv om jeg hadde spist så det knaket i sømmene, som [taler2] sa, så greide ikke jeg heller å motstå crème brulle av bourbonvanilje med plommekompott og olivenoljekaramell til slutt.
.
.
Alt har vært med på å skape den rette stemningen for kvelden, og det er tydelig at vårt vertskap har tenkt på alt. Kjøkken- og serveringspersonalet fortjener også honnør for stilfull og flott utført jobb.
.
.
. . . tusen takk for et herlig måltid med alle de ingredienser et slikt skal ha; godt vertskap, gode venner og familie, og godt med mat og drikke.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt