Damenes tale - Damenes tale - Blomster eller Damer?
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Blomster eller Damer?

tid for talen

Talen er på 1289 ord.
Fremføringen tar ca. 7 minutter og 8 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En flott hyllest og en koselig tale til alle damer fra en Mann!
Vil du bli husket av damene, så skal du velge denne talen, for her får du gode råd om hvordan du skal pleie så vel grønne planter – som skjønne damer.Endelig er kvelden kommet som vi har ventet på så l-e-e-n-ge - og vi sitter her og ser litt forventningsfulle på hverandre.
.
.
Fryd eder, menn!
.
.
. . . så det blir like spennende for meg som for dere å se hvordan dette går. Det er tross alt et viktig budskap jeg skal formidle, nemlig: - ”Ros til det svake kjønn!”
.
.
Det er litt pussig det der med jenter og kjærlighet. De vet alltid når de er forelsket eller ikke, mens vi menn er mye mer usikre på hvordan vi kan vite om vi er forelsket eller ikke er forelsket. .
.
.
Vi setter jo veldig pris på det, og vi ser det godt når resultatet foreligger, men, hvor viktig det er for oss, ja om det kan vi få en liten pekepinn når for eksempel 40 menn stiller opp i . . .
.
.
Det å pleie et forhold kan på mange måter sammenlignes med det å pleie en plante, og jeg vet ikke jeg, men, er det veldig mange av dere som er gode på det? Jeg er ekspert!
.
.
Så før vi kan lene oss tilfreds tilbake med kone, eget hus, stasjonsvogn, barn, bikkje, boller, brus, en heftig telefonregning og uten et eneste kort igjen i vår lommebok, så kan vi i det . . .
.
.
På vegne av oss menn vil jeg at vi skal ta tak i vinglasset med vår høyre hånd, løfte glasset opp i skulderhøyde, nikke anerkjennende mot damene mens vi selvsikkert og stilig utbringer ”DAMENES SKÅL!”
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt