Damenes tale - Damenes tale - Kjærlighetskampen
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Kjærlighetskampen

tid for talen

Talen er på 1193 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 15 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Dette er en super tale til Damene.
Temaet er håndball og denne vil få tilhørerne dine til å smile.
Denne kan enkelt tilpasses om du ønsker å bruke den til Herrenes Tale også.Min avgjørelse ble å bruke tid på å skrive en tale til DAMENE, litt utenom det vanlige - kanskje noe våget i språkbruken???
.
.
Jeg hadde lyst å komme til bunns i reglene for ett av våre mest populære ballspill, nemlig håndball. Noen av reglene blir gjengitt ordrett her i dag, bortsett fra:
.
.
I håndballkamper er det tillatt å kaste, fange, støte, slå og bokse mannen ved å benytte seg av hender, armer, hode, kropp, lår eller knær. Alt under knærne er på eget ansvar.
.
.
I Stegskudd må Mannen avleveres i skrittet ditt, også her fra bakken, og i avleverings-øyeblikket må høyre ben være foran. Det er svært viktig å ta i fart idet Mannen avleveres. . .
.
.
NB: Det er aldri gøy å bli avblåst, så vær obs på passivt spill. Fire og fire Damer kan, under innøving, gå sammen og kaste Mannen til hverandre.
.
.
. . . så kan jo dere, som det sto i regel nummer 1,:kaste, fange, støte, slå og bokse mannen ved å benytte dere av hender, armer, hode, kropp, lår eller knær.
.
.
Takk for meg og skål for ballen og Damene.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt