Damenes tale - Damenes tale - Mannens moral
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Mannens moral

tid for talen

Talen er på 1052 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 50 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En flott tale til Damene, hvor temaet er sammenlikning med søtsaker. Mange ordtak og sitater pryder også denne talen.Vi menn begynner jo tidlig å interessere oss for dere Damer, noe denne historien til fulle kan bekrefte. En liten gutt forsøkte å få kontakt med en enda mindre gutt:
.
.
Svært mange kvinner vil for eksempel fremdeles høre fra en mann at de er søte, eggende og har et flott ytre, og et godt intellekt, osv., så denne ”Damenes tale”. . .
.
.
Dere ville trolig ikke ha vært til å være sammen med resten av kvelden. Vi stakkars Menn kunne jo ha risikert at dere svevet oppe i skyene, og kanskje ikke landet før midt i neste uke, og DET har ikke noen av oss verken lyst eller tid til. . .
.
.
Tankene mine går først til den vidunderlige ”SMASH”, en kombinasjon av søtt og salt som er helt himmelsk.
.
.
En hel verden, ja, - jo det kan koste oss dyrt i kroner og øre dersom vi faller for søtsakene med den mest elegante innpakningen, men samtidig så er det status i det å kunne vifte med en sånn søtsak kontra en søtsak i en mindre pen innpakning. .
.
.
I dag skal vi være sammen ”After Eight”, og gode menn, vi må vite å nyte disse øyeblikkene med fristende, forførende. . .
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt