Herrenes tale - Herrenes tale - Styringsverktøy?
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Styringsverktøy?

tid for talen

Talen er på 956 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 18 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Mine HERRER - vi kvinner vil alltid fascineres og forføres av dere, og vi vil aldri slutte med å analysere og drøfte dere. Dere er krydderet i tilværelsen, og uten dere er jo livet nothing!En kvinne bekymrer seg for fremtiden før hun får en mann. En mann derimot bekymrer seg aldri for fremtiden før han får en kone.
.
.
Hvis, og når han endelig stopper, så er det fordi at den kvinnelige medpassasjeren er i ferd med å få hysteriske anfall. Nei, det der med å spørre om veien, det er noe pussige greier. . .
.
.
Jeg har jo tenkt og sondert litt i forbindelse med at jeg skulle holde denne talen, og jeg oppdaget plutselig at prosjektstyringsverktøy kan være et utmerket utgangspunkt for å forstå mannen bedre.
.
.
Det spiller liksom ingen rolle! Det er besnærende, livgivende, trygt og godt å ha dere rundt oss, og vi elsker duften av after-shave!
.
.
For å klare dette må vi ha det rette styringsverktøyet. Det er selvfølgelig greitt når livet er enkelt, skjønt så veldig enkelt har ikke vi kvinner lyst å ha det, for da forsvinner hele spenningen i tilværelsen.
.
.
Hensikten må være å teste viktige faktorer som ytelse, kapasitet, grunnleggende funksjonalitet, og hvilke realistiske forventninger det stilles til ”produktet. .
.
Ettersom tiden går øker utgiftene ¬ ofte omvendt proporsjonalt med ytelse. Medisinutgiftene stiger, det må anskaffes stimuli både til det ene og det andre, tannlegen krever sitt etter flere forsøk på å få smilet hvitere, og kostnadene til kirurgiske og kosmetiske inngrep, for å få fjernet rynker og fett, stiger til uante høyder.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt