Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Den aktive konfirmant
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Den aktive konfirmant

tid for talen

Talen er på 1111 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 09 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En omfavnende men generell tale som beskriver og inneholder det aller meste - fra å være opptatt av dyr, sang, musikk, besteforeldre, ridning, "Kaptein Sabeltann" osv, til å se en elg for første gang. . .
En tale med masse omsorg og kjærlighet til konfirmanten.Det er ikke alltid lik lett med så mye oppmerksomhet, så vi vet også at du har både gruet og gledet deg til denne dagen! Det bugnende gavebordet . . .
.
.
Du har vært mye på besøk hos mormor og morfar da han levde. Men nå er han dessverre ikke lenger blant oss, og det har vært tungt for deg, men du har så gode minner . . .
.
.
For på sykehuset, så ble du jordmødrenes yndling. Du var nemlig en flott krabat. En knubben og god baby med massevis av hår. Ikke bitten rart at du var mammas og pappas ”Juvél”.
.
.
Og det som var ekstra moro, var at mormor var så flink på pianoet! Hun spilte alt mellom himmel og jord, så det var stas. Der fikk du alt som du ønsket deg. Slike minner fra barn-dommen er det godt å ha med seg videre!
.
.
Dyr – både med og uten hale, facinerer deg, men ikke noe vesen på jorden kommer opp i mot hesten for deg! Fra du var 4 år . . .
.
.
Ja, det å være ung i dag er ganske travelt. Nå har du begynt på hip-hop også, for du har alltid hatt en dragning mot musikk, sang og dans.
.
.
Vi ønsker deg en begivenhetsrik og givende ungdomstid og håper at du får en masse opplevelsesrike og gode dager gjennom alle dine år.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt