Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Duppedittens konfirmant
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Duppedittens konfirmant

tid for talen

Talen er på 1055 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 51 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En spennende og opplevelsesrik tale som inneholder det aller meste. Beskriver det å være fadder og konfirmant av i dag og forteller på en super måte litt om "å være seg selv" - som Trond Viggo Torgersen sier det i sangen "Tenke sjæl".I dag er det din konfirmasjonsdag!
I dag er du blitt voksen - nesten……
.
.
Bare hjelpe deg når du måtte trenge det og helst vise litt interesse for det som du er opptatt av.
.
.
Nå har jeg ikke tenkt å gjøre det med deg, da, men noe kunne jeg nok av og til tenke meg å "flå" av deg og dagens unge, bl.a. slik som MP3-spillere, hodetelefoner, iPod . . .
.
.
Nå skal jeg ikke begrave meg i emnet ishokey, selv om jeg godt kunne tenkt meg det, men jeg har lyst å peke på noe som ikke en gang alle voksne er klar over.
.
.
Tenk om alle spillerne på et hokeylag bare var opplært til og opptatt av en eneste ting: Nemlig å score mål? Da hadde laget ingen som kunne stå i forsvar og heller ingen være keeper.
.
.
Vi har vært ungdommer selv, og vi husker godt hvordan det var. Da var det å mase på mor om å få akkurat de rette merkeklærne og vi måtte snakke og gå på akkurat samme . . .
.
.
Til slutt vil jeg bare ønske deg alt godt i framtiden. Min faddergjerning har vært litt begrenset, men nå har jeg kjøpt PC og i tillegg til meldingene på mobilen

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt