Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Aktivitet og livsglede
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Aktivitet og livsglede

tid for talen

Talen er på 1111 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 19 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En omfavnende og generell tale som beskriver og inneholder det aller meste - fra det å være opptatt av dyr, sang, musikk, besteforeldre, slalåm, vannski, ridning, "Kaptein Sabeltann" osv til det å se en elg for første gang... En tale med mange tema, masse omsorg og masse kjærlighet til konfirmanten.Vi vet at dette er en stor dag for deg!
.
.
At mange er glad i deg, NN, er ikke så rart, for du er en fantastisk flott jente. Og det har du jammen santen vært fra du var nyfødt. For på sykehuset, så ble du jordmødrenes yndling.
.
.
Og det som var ekstra moro, var at mormor var så flink på pianoet! Hun spilte alt mellom himmel og jord, så det var stas. Der fikk du alt som du ønsket deg. Slike minner fra barndommen er det godt å ha!
.
.
Som sagt så var du ufattelig opptatt av og hadde et dyretekke som bare få er forunt å ha, så da pappa viste deg elg for første gang – du var ca 3 år – så var du så opptatt av at den ikke hadde hale.
.
.
Og om sommeren så var det båtlivets gleder, og som den mest selvfølgelige ting i verden sto du elegant på vannski – den første gangen du prøvde det……
.
.
Ja, det å være ung i dag er ganske travelt. Nå har du begynt på hip-hop også, for du har alltid hatt en dragning mot musikk, sang og dans.
.
.
Vi ønsker deg en begivenhetsrik og givende ungdomstid og håper at du får en masse opplevelsesrike og gode dager gjennom alle dine år.

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt