Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Aktiv livsglede
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Aktiv livsglede

tid for talen

Talen er på 1156 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 24 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En omfavnende og generell tale som beskriver og inneholder det aller meste - fra det å være opptatt av dyr, sang, musikk, besteforeldre, slalåm, vannski, ridning, "Kaptein Sabeltann" osv til det å se en elg for første gang….. En tale med mange tema, masse omsorg og masse kjærlighet til konfirmanten.Jeg vet at dette er en stor dag for deg, og det kan vel være litt uvant med så mye oppmerk-somhet som du vil få i dag. Jeg vet at du har både gruet og gledet deg til denne dagen
.
.
At mange er glad i deg, NN, er ikke så rart, for du er en fantastisk flott jente. Og det har du jammen santen vært fra du var nyfødt.
.
.
Jeg lurer på om tantene i barnehagen strevde like mye med å få på deg vintertøyet som din mamma gjorde? Du hadde aldri tid til å få klær på deg, og du var alltid så varm for du var ikke mye i ro.
.
.
. . . går det ikke en eneste dag uten at du snakker om hester. Du måtte jo bare få begynne og ri og fra dag èn så det ut som om du hadde ridd hele ditt liv. Fantastisk!
.
.
Og så fisket du. Du elsket å fiske med stang, og du var ikke gamle jenten før du sløyde fisken som en fullbefaren fisker. Du var ikke kvien for å rive ut både lever og rogn, og det var stor stas når alle måkene . . .
.
.
Nei, det er ikke så lett å være ungdom. Ikke får du nok penger heller! Og det verste er at jeg ikke forstår at du må ha førsterett på badet om morgenen! For en tenåringsjente må jo være stelt når hun skal på skolen, for hva ville ellers alle andre si???
.
.
Du må ALDRI glemme at du ALLTID kan komme til meg – uansett når på døgnet det måtte være og uansett hva det gjelder. Jeg vil hjelpe deg alt jeg kan, gi deg råd hvis du ønsker det og stå deg bi på alle måter.
.
.
Gratulerer med dagen, NN!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt