Jubileum 50 år - Til kone fra ektefelle - Å forstå sin alder er å forstå dens gleder
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Å forstå sin alder er å forstå dens gleder

tid for talen

Talen er på 954 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 17 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Gratulasjonstale til kvinnen på hennes 50 års dag.
Generell tale med mange flotte betraktninger om kvinnen.Du har nå forresten alltid forstått alderens gleder. At du er blitt 50 år, ja, det er jo bare helt ufattelig, for du fremstår akkurat like ung, vakker og flott som den dagen jeg traff deg, ja, om ikke enda vakrere!
.
.
Lykkelige, gode, berikende, givende, deilige har det vært så lenge jeg har kjent deg.
Å beskrive deg i korte ordelag er ikke så lett, for du er så allsidig og du har så mange interesser.
.
.
Det sies jo at en god latter forlenger livet, så da skulle vel du – og alle de som er i din nærhet være sikret en ekstra lang levetid. . .
.
.
Viktige egenskaper hos deg er: Du er glad i mennesker, veldig glad i familie og venner (dette er gjensidig, alle liker deg), og du er alltid klar for å vise din glede, og du sprer latter og hygge hvor enn du er.
.
.
Du er helt makeløs, du tenker på alt og alle og ting som ikke streifer meg i det hele tatt, det kan nesten gå på helsen løs for deg, fordi du er redd for at den eller den ikke har fått nok oppmerksomhet fra deg.
.
.
Omsorg er ofte en mangelvare eller delvis mangelvare hos mange av oss menn. Det ligger i genene. Om vi går helt til bake til urtiden, så ser vi det veldig tydelig.
.
.
DU er en DAME!!! Disse to viktige egenskapene, som de fleste menn synes å mangle totalt, er - for å si det litt poetisk: ”Blodets hvisken i en verden hvor alle roper etter omsorg, etter det å bli sett og hørt!”. Du både ser og hører!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt