Takk for maten - Takk for maten taler - Generell - Når vertinnen er vakker, er maten alltid god
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Når vertinnen er vakker, er maten alltid god

tid for talen

Talen er på 957 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 18 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En lang og god takk-for-maten tale. Inneholder mange sitater og ordtak fra både kjente og ikke fullt så kjente mennesker.Det ser ut for at vi må tro vår kjære blågule nabo i øst som sier: ”Når vertinnen er vakker, er maten alltid god”, for vår vertinne var vakker og maten var GOD! Så har de vel rett igjen da. Svenskene!
.
.
Nå er jo ikke akkurat grønn salat alles livrett, men i samme åndedrag kan vi jo putte inn et kjekt, lite norsk ordtak: ”Bedre med tørr kake enn intet å smake.”
.
.
At en hvilken som helst mat er akkurat like verdifull og like god som den lekreste mat fra en gourmètrestaurant . . .
.
.
De utsøkte sorter drikke, som vi fikk servert til maten, var også en fryd for ganen, så jeg må visst ta meg en prat med verten og få vite litt mer inngående hva de forskjellige sortene heter.
.
.
Etter et sånt måltid som vi her har fortært, så kommer jo fort tanken på at fra i morgen, må jeg minske mitt kaloriinntak.
.
.
I samme åndedrag kan Jakie Gleason sine visdomsord, som virkelig har slått àn i verden, nevnes: ”Den andre dagen på diett er enklere enn den første. Innen den tid er kuren over!” Kan det sies tydeligere?
.
.
Når nå måltidet er over og vi skal fortsette festen, så kan det kanskje være nyttig å tenke litt over disse enkle, men sanne ord: ”Vokt dere alle; for Vin virker på kjærligheten som vindpust på ilden: Litt får den til å blusse opp, for mye blåser den ut!”
.
.
Jeg sier likevel ennå en gang:
TAKK for MATEN! – TAKK FOR ET FANTASTISK MÅLTID!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt