Takk for maten - Takk for maten taler - Generell - Det viktigste i livet
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Det viktigste i livet

tid for talen

Talen er på 992 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 30 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En lang tale om Maten. En generell tale som kan brukes uansett hva du har fått servert eller hvilket selskap du er i.KJÆRE MAT! Vi er så inderlig glad i deg, det vil si: JEG er så inderlig glad i deg! Jeg skjønner bare ikke hva jeg skulle gjort uten deg! Jeg kunne jo ikke klart meg. Du er jo det viktigste i
livet mitt, ja, du også vann, da.
.
.
Eller som et svensk ordtak så greitt sier: Å tenke rett er stort – men, større er det å tenke på dagens rett. Og, jeg kan fortsette med et ikke mindre greitt norsk ordtak: Bedre med tørr kake enn intet å smake.
.
.
Dette beviser jo enda klarere hvor rett det er det jeg sier: Jeg skjønner bare ikke hva jeg skulle
gjort uten deg, kjære MAT!
.
.
. . . helhjertet til et finsk ordtak sier: Man blir pen av alt man får i seg! Jeg går selvfølgelig ut i fra at det her er snakk om MAT……..
.
.
Avslutningsvis er det jo bare da å si: Vokt dere alle, for Vin virker på kjærligheten som vind-pust på ilden: Litt får den til å blusse opp, for mye blåser den ut!
.
.
MAT er ytterligere tilsynegjort gjennom andre mennesker sine kloke utsagn om MAT, så mine siste ord til deg, MAT, blir faktisk den verdenskjente forfatteren Ernest Hemingway sine kjente ord: I mange dager levde vi bare på MAT og VANN…….
.
.
TAKK for meg!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt