Næringslivstaler - Kollega som slutter - I miljøet vårt
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: I miljøet vårt

tid for talen

Talen er på 538 ord.
Fremføringen tar ca. 2 minutter og 59 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Tale til en kollega som slutter fra medkollegaer. Fine historier og elementerSiden vi har jobbet sammen i en mannsalder, NN, NN, du og jeg, vet du at jeg ikke er noen stor taler. Men siden de har oppfordret meg til å si noen ord, betyr vel det at jeg er bedre enn dem . . .
.
.
Det var ikke noe problem, du gled inn i miljøet med den største selvfølgelighet. Det sier vel alt at du etter noen år ble tilbudt stillingen som postsekretær.
.
.
. . .sendte blomster og kort, og det var jo hyggelig nok. Men siden hun også het NN, måtte det jo bli en misforståelse av det. Legen visste jo at du hadde både . . .
.
.
Du står rakrygget i alle stormer, enten det er på jobben eller hjemme. Vi setter pris på din ærlighet og elsker det gode humøret ditt. Ikke minst er vi imponert over at . . .
.
.
Aktiv i organisasjonen i mange år, aldri redd for å si fra når vi andre kanskje har vært det. Samtidig har du beina godt plantet på jorden, og har alltid vært en god . . .
.
.
NN, du er en herlig dame, og vi er utrolig glade i deg. Selv om du nå slutter, får du ikke lov å forsvinne ut av livene våre.
.
.
Tusen takk for alt du har gitt oss og for at du er den du er!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt