Damenes tale - Tre pakker med ferdige taler
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

Damenes tale - Råd - tips - hjelp

Du har blitt spurt om å holde Damenes Tale i et selskap og har takket ja. Denne talen er kjempeartig å holde, men den krever at du forbereder deg skikkelig.
Her på Skrivearkivet gir vi deg en rekke taler å velge mellom.
Du kan også laste ned "Råd og Tips til Taleholderen" som er et hjelpedokument for deg som skal holde tale. Her får du nyttige tips om forberedels og fremførelse.

God tid og gode forberedelser

For de fleste av oss er det ingen vane å reise seg opp i store forsamlinger. Det betyr at når vi først skal gjøre det, kan det lønne seg å forberede seg godt.
Det er viktig at talen er vel forberedt og at viktige poenger er øvet inn slik at de kommer til sin rett. Dette vil vi påstå gjelder i stor grad for denne talen. Damenes tale er det stilt store forventninger til og det går ofte sport i denne talen vs Herrenes tale. Til gjengjeld er det utrolig morsomt å holde en slik tale til damene om den er velskrevt og fremføres med engasjement og innlevelse.

"Følg en rød tråd"
 Rød tråd damenes tale

Denne talen skal gjerne inneholde en rød tråd om et tema eller hendelse. På den måte vil du underholde dine tilhørere og at talen gjerne bygger seg opp til et høydepunkt.
Å finne et tema kan være litt vanskelig og når man først har funnet et tema så må man kanskje ta en stor research rundt temaet.
Å se på temaer som er laget tidligere vil du kunne få god inspirasjon og mulighet for å ta disse ideene videre slik at talen blir helt din personlige.

God informasjon av hver tale du kan laste ned

For å se mer informasjon om talen trykker du bare "Les mer" til høyre for talen.
Da får du nyttig informasjon om hvor mange ord talen inneholder og hvor lang tid det tar å fremføre den og ikke minst utdrag av damenes tale. Her vil du se fort om dette er en tale som du føler kan passe.

Eksempel på damenes taleDamenes tale med humor og en rød tråd

Når du trykker på Les mer utenfor talen vil du få se eksempel på talen. Dette er utdrag, og vil gi deg pekepinn om hvordan talen er bygget opp.
Dette for at du lettere skal finne akkurat din tale.
Når du ser ... så er det utelatt tekst/tekstlinjer.

Rød tråd? Ser du den

Min avgjørelse ble å bruke tid på å skrive en tale til DAMENE, litt utenom det vanlige - kanskje noe våget i språkbruken???
.
.
Jeg hadde lyst å komme til bunns i reglene for ett av våre mest populære ballspill, nemlig håndball. Noen av reglene blir gjengitt ordrett her i dag, bortsett fra:
.
.
I håndballkamper er det tillatt å kaste, fange, støte, slå og bokse mannen ved å benytte seg av hender, armer, hode, kropp, lår eller knær. Alt under knærne er på eget ansvar.
.
.
I Stegskudd må Mannen avleveres i skrittet ditt, også her fra bakken, og i avleverings-øyeblikket må høyre ben være foran. Det er svært viktig å ta i fart idet Mannen avleveres. . .
.
.
NB: Det er aldri gøy å bli avblåst, så vær obs på passivt spill. Fire og fire Damer kan, under innøving, gå sammen og kaste Mannen til hverandre.
.
.
. . . så kan jo dere, som det sto i regel nummer 1,:kaste, fange, støte, slå og bokse mannen ved å benytte dere av hender, armer, hode, kropp, lår eller knær.
.
.
Takk for meg og skål for ballen og Damene.For å se mer på talene vi har i denne kategorien kan du følge denne linken til damenes tale

Enkelt å laste ned - Tilgang med en gang

Når du først har funnet talen som passer for din anledning kan den lastes ned med en gang. Dette skjer automatisk ved bestilling. Da sendes talen til din e-post adresse.
Det betyr at du kan få talen om få minutter.

Personlige skribenterTale til damene er en knallbra tale og holde om man forbereder seg godt

Noen ønsker også hjelp av en skribent hvor alt blir skrevet fra bunnen av med dine ideer eller en ide dere finner i sammen. I flere år har vi samarbeidet med flere skribenter. Her har vi listet opp noen som du vil få god hjelp av og som leverer gode produkter.
Prisen for en personlig tale er høyere enn en damenes tale som er skrevet tidligere. Så hver enkelt må vurdere hvor mye hjelp man ønsker.
Oversikt personlige skribenter

Trygg på å få en god tale

Disse skribentene har vært våre samarbeidspartnere i mange år og vi er virkelig stolte av å kunne gi deg vår anbefaling. De lager din tale i tett dialog med deg under hele prosessen.

Herrenes Tale

Vi har også taler til herrene her på Skrivearkivet. Det er om trent den samme type tale til damene, men holdes som sagt til herrene. Oppbyggingen er nokså lik og denne krever også at du forbereder deg godt.
Her kan du les mer om Herrenes Tale


"Fantastisk inspirasjon til å holde min beste damenes tale noensinne:-)"
 

Herlige eksempler på damenes tale
Annen talehjelp - guider
Tale og Sang Guiden og Taleguiden.no finner du linker til andre nettsteder som kan hjelpe deg med damenes tale.


Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt